Thursday, February 1, 2007Tilbake til forsiden

Tenåring #2 ut

Talette, Dooley, Tuttelitett, Virgil (?), Tette. Kjært barn har mange navn. Vi kan ikke huske om hun gråt da hun ble født, men det var andre som gjorde det. Gråt, altså... da de hørte at hun var i kjømda. Talettes mamma og pappa var nemlig bare studenter, og hadde allerede et barn fra før. De som kjenner historien vår vet at 22 måneder etter dette kom enda ei tulle til verden. Kanskje vi ikke visste vårt eget beste den gangen, men vi er glade nå for at det gikk som det gikk da!

av Sigve

Som de fleste allerede vet, så er Talette glad i alt som lever. Her i Bangkok går det mange skabbete kjøtere omkring, men Talette kaller dem ikke for skabbete kjøtere. Hun er ikke som vi andre, sier hun, som bare ser på hundenes stygge pels. For Talette skuer ikke hunden på hårene, men ser dem rett i øynene. Og blir glad i dem.

For en tid tilbake hadde Bangkok Patana School besøk av organisasjonen Soi Dog Rescue, som i all hovedsak består av taletter som ser etter vanskeligstilte hunder. Jubilanten har lenge ønsket seg en tur til SDRs lokaler, og på bursdagen ble ønsket hennes oppfylt. Ikke bare fikk hun komme dit, men en del av bursdagsgaven hennes var en donasjon til de tapre livredderne! Akkurat det var ikke hennes idé, men glad ble hun likevel. Hun hadde uansett fått alt hun ønsket seg til jul, så hun trengte ikke mer.

Under kan dere se en liten 'bildevideo' fra Talettes store dag, dagen hun ble ungdom!